Skip to content

Noodhulp Sulawesi

2018 oktober 10
door Margriet

Op zondag 14 oktober is de eerste collecte een noodhulpcollecte voor de slachtoffers van de aardbevingen op Sulawesi.

Een tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi heeft zeker 1200 mensen het leven gekost. Het rampencentrum verwacht dat het dodental de komende dagen snel zal stijgen. Lokale christelijke hulporganisatie zijn met de steun van Kerk in Actie bezig met het verlenen van de eerste noodhulp.

Voor deze hulp houden we een noodhulpcollecte op zondag 14 oktober. Naast deze collecte is er ook de mogelijkheid om geld op het rekeningnummer van de diaconie te storten. Dit nummer luidt: NL43RABO 0373 7369 83 t.n.v. College van Diakenen Arnhem met vermelding van noodhulp Sulawesi

 

Het College van Diakenen ondersteunt deze actie van harte. De opbrengst van deze collecte en giften wordt verdubbeld door het College van Diakenen.