Skip to content

Noodhulp Lombok

2018 augustus 29
door Margriet

Op zondag 9 september is de eerste collecte een noodhulpcollecte voor de slachtoffers van de aardbevingen op Lombok.

Het Indonesische eiland Lombok werd begin augustus meerdere malen getroffen door aardbevingen. Door de aardbevingen zijn honderdduizenden mensen gewond of dakloos geraakt. De schade aan de huizen en de infrastructuur is enorm. Na de aardbevingen is er een tekort aan alles. Kerk in Actie zet zich samen met partners in voor het organiseren van slaapplekken, dekens en zeilen om onder te slapen. Ook wordt medicatie, eten, drinken en zeep aangeboden.

Voor deze hulp houden we een noodhulpcollecte op zondag 9 september. Naast deze collecte is er ook de mogelijkheid om geld op het rekeningnummer van de diaconie te storten. Dit nummer luidt: NL33FVLB 0635 8006 67 t.n.v. College van Diakenen Arnhem met vermelding van noodhulp Lombok.

 

Het College van Diakenen ondersteunt deze actie van harte. De opbrengst van deze collecte en giften wordt verdubbeld door het College van Diakenen.